Ny teknik och nya affärsmodeller ritar om spelplanen för alla i tillverkningsindustrin. Det kräver nya sätt att tänka. Vi på Fameco lever mitt i ett MindShift.

Gammal teknik ersätts av nya lösningar.
Digitaliseringen påverkar monteringen.

 

När fysiska produkter ersätts av tjänster och allt är uppkopplat –
så krävs nya sätt att tänka även kring montering och small parts.

Digitaliseringen ger nya möjligheter.
Den nya vågen av digitaliseringen ger nya möjligheter.

Den som vill hålla sig framme måste vara snabb på fötterna. Vi vet att framtidens industriprodukter kommer att innehålla andra komponenter. En del kommer att finnas kvar. Andra ersätts av nya som löser uppgiften bättre och effektivare. Vissa kommer att ersättas av ettor och nollor. Och några andra kommer att rationaliseras bort.
Såhär kommer det att fortsätta och vi gillar det.

Vi är mitt i vad vi kallar för ett MindShift och det kommer vi att fortsätta med så länge vi vill hålla oss i frontlinjen inom small parts och montering. Vi är ständigt bredda att ompröva gamla sanningar för att vara bäst. Nu och i morgon. Förändringen börjar inifrån – med alla oss som är Fameco. Det är vi som måste vara beredda på att tänka nytt och göra ett MindShift. Det är spännande tider och det här är bara början.

Hållbarhetsfrågorna blir allt viktigare och ställer krav på både dig och dina leverantörer.\Fameco är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och IATF.
Hållbarhetsfrågorna blir allt viktigare och ställer krav på både dig och dina leverantörer.
Fameco är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och IATF.

Vi vet att framtidens industriprodukter kommer att innehålla andra komponenter