Small is beautiful

Vi är stolta över våra small parts.

Vi vet värdet av rätt lösningar i din montering.
Och vi är väldigt stolta över vad som blir möjligt med vårt One Stop Shop-erbjudande.

Fantastiska small parts.

Rätt small parts höjer kvalitetsnivån på dina produkter och effektiviserar din montering. De är framgångsfaktorer. Välj en leverantör som är noggrann med de små detaljerna. De kan göra hela skillnaden. 

Small parts är magiska

Att kunna montera ihop komponenter och delsystem till en helhet är magiskt. Stål, plaster och andra material formas till delar som sätts samman till avancerade industriprodukter med extremt hög kvalitetsnivå. Det blir möjligt med rätt small parts och monteringslösningar.

Alltid hög kvalitet

En del small parts tillverkar vi själva och andra köper vi in av de bästa leverantörerna. Våra smarta lösningar för materialförsörjning har vi själva utformat. Här finns en industritradition och innovationsförmåga som fört oss och våra kunder framåt i decennier.

Vi får det att hända

Med hjälp av Famecos lösningar kan anläggningsmaskiner i världsklass rulla ut från fabriken, gräsmattor klippas, sjöräddningsbåtar rycka ut trots svåra förhållanden och livsmedel från jordens alla hörn hitta till din butik. Vi berättar gärna mer om hur det går till.


”Rätt small parts höjer kvalitetsnivån på dina produkter och effektiviserar din montering